About Us

Ons Doel

Of je nu thuis herinneringen creëert of de wereld om je heen verkent: superieur geluid geeft het alledaagse meer betekenis. Harman Kardon nodigt je uit om op te gaan in het moment.

Dynamisch. Krachtig. Levendig. Geperfectioneerd door 70 jaar onderzoek en afstemming:
geluid gecreëerd met jou in gedachten.

1953

De oprichting van Harman Kardon

Sidney Harman en Bernard Kardon lanceren een merk dat toonaangevende audiotechniek combineert met hoogwaardig design.

1959

De Citation II

De introductie van de Citation II. 's Werelds eerste buizenversterker met ultrabrede bandbreedte. Harman Kardon introduceert 's werelds eerste buizenversterker met ultrabrede bandbreedte: de Citation II.

1980

De Citation XX

Harman Kardon creëert een nieuwe primeur met de Citation XX: 's werelds eerste versterker met hoog vermogen. De Citation XX bracht in 1980 de eerste versterker met hoog vermogen bij mensen thuis.

1999

SoundSticks

De adembenemend originele SoundSticks winnen meerdere designprijzen en worden uiteindelijk opgenomen in de permanente collectie van het Museum of Modern Art (MoMA).

2009

De GLA-55

Harman Kardon toont zijn oog voor design met de opmerkelijke GLA-55-luidspreker. Onder het luxe en 'ijzige' uiterlijk schuilt baanbrekende technologie.

2017

De Allure met Amazon Alexa

Het eerste smart-geluidssysteem van Harman Kardon. De elegante, transparante luidspreker is uitgerust met Amazon Alexa voor een ware interactieve ervaring.

2018

De Citation

De Citation vertegenwoordigt de volgende generatie thuisluidsprekers. Dit innovatieve design is voorzien van smart-technologie, een lcd-touchscreen met hoge resolutie en Chromecast.

2021

Harman Kardon slaat de handen ineen met Renault

Harman Kardon wordt het geluid van de Renault Megane E-TECH electric. De meest recente in een lange reeks samenwerkingen met prestigieuze autofabrikanten.

Bij Je Thuis

Verrijk elke ervaring.

Deze oogstrelende luidsprekers en koptelefoons doen iets met je. Of je nu een avondje thuisblijft, je favoriete gerecht klaarmaakt of op het terras van de zon geniet: momenten worden herinneringen met meeslepend geluid.

Koop nu
In Je Auto

Ga waar het moment je brengt.

Harman Kardon werkt samen met 's werelds beste automerken om luisterervaringen te creëren die elke minuut achter het stuur verrijken. Maak elke rit een stukje aangenamer met dynamisch geluid.

Ontdek meer