PARTNERS IN DE AUTOSECTOR

 • De Schoonheid van
  Audio in Beweging

  Puur rijplezier vormt de kern van de kunst en wetenschap die het ontwerpen en bouwen van auto's is. De topautomerken van tegenwoordig zorgen ervoor dat elke aspect, elk detail bijdraagt aan een complete en unieke merkervaring.

 • De Schoonheid van
  Audio in Beweging

  Harman Kardon creëert een audio-ervaring voor de kritische en veeleisende en muziekliefhebber. Geluidssystemen van Harman Kardon worden gebouwd rond mensen, waarbij rekening wordt gehouden met het individuele karakter van elke partner in de autosector. Voor een sonisch spektakel dat duidelijk de speciale beperkingen van uw auto overtreft. Voor een reis die u naar het hart van de muziek voert.

 • De Schoonheid van
  Audio in Beweging

  Dit is waar Harman Kardon in actie komt. Audio voor de autosector van Harman Kardon maakt de rijervaring compleet, met echte oplossingen op maat, een perfecte mix van een voorbeeldige bouwkwaliteit en geavanceerde designsnufjes, met een audiofiele geluidservaring.

Een erfgoed van
prachtig geluid

Harman Kardon laat geluid er prachtig uitzien via uiterst geavanceerd design. Vanaf het allervroegste begin van het bedrijf is design een cruciale factor geweest die de productontwikkeling vormgeeft en wordt aangedreven door de behoefte aan functionaliteit en door emotie.

Harman Kardon brengt dit gevoel van design over naar uw auto. Het design van Harman Kardon bepaalt niet alleen hoe het geluidssysteem eruitziet en aanvoelt, maar ook hoe het werkt.

GELUIDSKARAKTERISTIEKEN

 • Afstemming op maat

  Er is een reden waarom een geluidssysteem van Harman Kardon voor uw auto zo dramatisch anders klinkt: wij ontwikkelen niet vóór onze partners in de autosector, maar samen met hen!

  ...

 • AuraVox

  AuraVox is een op software gebaseerd equalizersysteem voor de meest uitdagende sonische omgevingen van allemaal: het interieur van een auto. AuraVox is een baanbrekende

  ...

 • Luidsprekertechnologie

  Vanaf de allereerste designfase wordt rekening gehouden met de optimale integratie van topklasse geluidssystemen van Harman Kardon. Elke auto wordt aan uitgebreide simulaties

  ...

Meer informatie

Harman Kardon in uw auto

Kijk hoe Harman Kardon uw auto verbetert door op de onderstaande afbeeldingen te klikken