For English Version see:https://stg.harmankardon.co.uk/harman-voucher-terms-and-conditions.html

Harman Voucher Algemene Voorwaarden


 1. Deze Algemene Voorwaarden van Harman Voucher ("voorwaarden") zijn van toepassing op het gebruik van vouchers die worden aangeboden door Harman International Industries, Incorporated (Verenigde Staten) of een van haar gelieerde ondernemingen ("Harman") bij de aankoop van een product van Harman*.
 2. Door gebruik te maken van een Harman-voucher gaat u akkoord met deze voorwaarden, in aanvulling op de toepasselijke verkoopvoorwaarden. Wanneer een aankoop wordt gedaan op een website die eigendom is van Harman, dan zijn naast deze voorwaarden ook de Harman-verkoopvoorwaarden van toepassing.
 3. Per inkooporder kan één vouchercode worden ingewisseld.
 4. Vouchers zijn niet overdraagbaar; kunnen niet geheel of gedeeltelijk worden ingewisseld voor contant geld; en kunnen niet worden gecombineerd met andere vouchers of andere aanbiedingen of kortingen of promoties van Harman.
 5. Elke voucher is slechts voor een beperkte tijd geldig en vervalt op de datum die ter plaatse of door de derde partij die de code verstrekt, is gespecificeerd. Strikt genomen zal geen enkele verlenging van de vervaldatum vanaf de datum van afgifte van de voucher worden toegestaan.
 6. Vouchercodes kunnen alleen geldig zijn voor de aankoop van bepaalde Harman producten of categorieën zoals vermeld in de promotie. Vouchercodes kunnen niet worden gebruikt voor de aankoop van nieuwe Harman-producten, gereviseerde Harman-producten, tenzij in de actie uitdrukkelijk anders is vermeld. Harman behoudt zich het recht voor om naar eigen goeddunken van tijd tot tijd bepaalde Harman-producten of productcategorieën van een promotie uit te sluiten.
 7. Vouchercodes kunnen een minimale aankooporderwaarde hebben zoals vermeld in de promotie.
 8. Om de vouchercode te verzilveren, vult u de vouchercode in de winkelwagen of bij het afrekenen in het promo code veld in en de betreffende korting zal automatisch in mindering worden gebracht op de uiteindelijke prijs van de in aanmerking komende aankoop. Als u de kortingscode niet op het moment van aankoop invult zoals aangegeven, komt de aankoop niet in aanmerking voor de korting. Kortingen kunnen niet worden geclaimd na bevestiging van uw aankoop op de websites van Harman.
 9. Als een voucher wordt gebruikt in een aankooporder en een volledige bestelling in een later stadium door u of door Harman wordt geannuleerd (in overeenstemming met de algemene verkoopvoorwaarden), om welke reden dan ook, dan is de vouchercode niet langer geldig.
 10. Harman behoudt zich het recht voor om elke voucher te weigeren die is gemanipuleerd of op enigerlei wijze onaanvaardbaar is bevonden.
 11. Harman is niet verantwoordelijk in geval van verlies, diefstal, beschadiging of vernietiging van een voucher en zal in deze omstandigheden niet worden vervangen.
 12. Als u vragen heeft of verdere verduidelijking nodig heeft, neem dan contact met ons op.

* Harman verkoopt een breed scala aan producten onder verschillende handelsmerken van Harman, zoals JBL en Harman/Kardon.

Harman International Industries, Incorporated

Harman Voucher Algemene Voorwaarden

September 2019