Jeep

Al tientallen jaren vormt Jeep® het toonbeeld van Amerikaanse zucht naar avontuur. Stevige, onbedwingbare off-the-roaders, uiterst capabele allrounders en luxueuze SUV's hebben tot een toonaangevend merk geleid.

 • De samenwerking
 • Automodellen
 • Functies
 • Technologieën
 • Beoordelingen

Het geluid van een
Amerikaans idool

MAATWERK
Elk detail van het geluidssysteem van Harman Kardon is precies afgestemd op het interieur van de Jeep Grand Cherokee.

DYNAMISCH EN UITGEBALANCEERD
Tot 19 high-performance luidsprekers* staan garant voor nauwkeurige dynamiek en een uitstekende geluidsbalans.

KRACHTIG
De Klasse-D versterker met 900 watt maakt indruk met storingsvrij, uiterst krachtige weergave.

360° MUZIEKERVARING
De surround-geluidstechnologie transformeert stereo-opnamen in een stimulerende surround-geluidservaring voor alle passagiers, zowel voor- als achterin.

Automodellen

Jeep Grand Cherokee

ONGEËVENAARD GELUID

Jeep Grand Cherokee

Het merk Jeep heeft altijd voorop gelopen. Meer dan 50 jaar gelden ging het hele SUV-genre van start door de introductie van een modeltype dat uiteindelijk de Jeep Grand Cherokee zou worden. Deze auto, die ongeëvenaarde capaciteiten off-the-road combineert met subliem comfort op de weg en een aantrekkelijk design, bereidde de weg voor alle anderen, die snel volgden. Vandaag de dag is het niet anders.

HIGHLIGHTS

 • 19 Luidsprekers
 • 900 Watt Versterkt vermogen
 • Klasse-D Technologie

Systeemoverzicht

1 1 1 1 1 2 2 2 2 3 3 4 4 5 6
15 ×een 90 mm GreenEdge Unity-luidsprekers met hoge efficiëntie (unieke gepatenteerde motor), elk met 25 mm GreenEdge tweeter in één behuizing
24 ×25 mm GreenEdge tweeters met hoge efficiëntie
32 ×6 x 9 inch GreenEdge subwoofers met hoge efficiëntie
42 ×160 mm GreenEdge woofer met hoge efficiëntie
51 ×10 inch GreenEdge subwoofer met hoge efficiëntie in 20l behuizing
6Jeep's eerste high-voltage GreenEdge Klasse-D versterker met gereguleerde voeding en 825 watt totaal uitgangsvermogen
 • A captivating listening experience
  customized to your Grand Cherokee

  Jeep biedt een model voor elke toepassing, voor het ruwste terrein en de meest gecultiveerde omgevingen. Alles wat Jeep doet moet één doel vervullen: de uitdaging aankunnen. Daarom kiest Jeep voor Harman Kardon als geluidspartner.

 • A captivating listening experience
  customized to your Grand Cherokee

  19 high-performance luidsprekers, krachtige meerkanaals DSP-versterker® en AuraVox-equalizertechnologie zorgen voor een perfecte geluidservaring overal in huis. Hartje woestijn of midden in Manhattan, het muzieksysteem, van Harman Kardon levert rijke, krachtige geluiden onder alle omstandigheden. Harman Kardon en Jeep – samen kan niemand hen stoppen.

 • A captivating listening experience
  customized to your Grand Cherokee

  Uitmuntend geluid, materialen van de hoogste kwaliteit en een stevige bouwwijze maken Harman Kardon tot perfecte keuze voor het merk Jeep. De Jeep Grand Cherokee is de allereerste SUV, de auto die meer dan 50 jaar geleden een heel nieuw genre startte. Vandaag is het nog steeds toonaangevend met zijn technisch vernuft, betrouwbaarheid en geavanceerde technische oplossingen. Technici van Harman Kardon ontwikkelde een geluidssysteem op maat voor de Jeep Grand Cherokee, met geavanceerde technologieën om een ongeëvenaard geluid te creëren.

VOORDELEN Harman Kardon®-SYSTEEM

Bij Harman Kardon® geloven wij oprecht in muziekweergave van topkwaliteit. Muziek moet altijd zijn eigen karakter en aard behouden. Muziek moet een volle en rijke emotionele ervaring bieden aan de luisteraar. Dit uitgangspunt gebruiken wij om te bepalen welke technologie we zullen gebruiken.Voor Harman Kardon heeft technologie maar één enkel doel: het allerbeste uit muziek te halen!

 • Auravox

  AuraVox is een op software gebaseerd equalizersysteem voor de meest uitdagende sonische omgevingen van allemaal: het interieur van een auto. AuraVox is een baanbrekende nieuwe technologie voor perfecte geluidscoördinatie binnen de auto, waarbij een niveau van computerondersteunde afstemming mogelijk is die voorheen ondenkbaar werd geacht. Als AuraVox wordt toegepast, realiseren luidspreker hun volledige potentieel en creëren geluidssystemen een zuiver, storingsvrij sonisch spektakel wanneer u onderweg bent. Een gulle maar realistische soundstage, voor elke luisterpositie

 • Logic 7®

  Soms is meer echt meer. Discrete Logic 7 biedt een superieur surround-geluid vanuit afzonderlijke, 5.1-bronnen met hoge resolutie en zelfs stereo-opnamen. Discrete Logic 7 beheert de immense rijkdom aan audiosignalen en verdeelt deze over de hele systeemarchitectuur heen. Het resultaat is een indrukwekkend 360° geluidsspectrum waar u zich ook bevindt in het voertuig. Zet uw audiosysteem aan en laat het perfecte geluid maar komen! Het is niet nodig om de bedieningselementen te gebruiken voor aanpassing aan uw individuele luisterpositie.

 • GreenEdge™

  GreenEdge stelt u in staat te genieten van het geluid van efficiëntie. Harman Kardon® GreenEdge-systemen paren nieuw, milieuvriendelijk ontwerp aan dramatische energiebesparingen, zonder concessies te doen aan de topprestaties waar producten van Harman Kardon bekend om staan. De systemen maken gebruik van unieke versterker- en luidsprekertechnologieën, die tot aanzienlijke verbeteringen van de efficiëntie van componenten en systemen leiden. GreenEdge-versterkers leveren een efficiëntie die tot 55 procent hoger ligt dan bij traditionele versterkers, waarbij in veel gevallen een netto efficiëntie van meer dan 90 procent wordt bereikt.

Harman Kardon®
Automotive Reviews

 • 2014 Jeep Grand Cherokee

  “Music plays through a very nice Harman Kardon audio system… the 900-watt amp left a good impression in my ears. The sub exerted a palpable force through the car, so that I felt as well as heard the music. It also did a fine job with mid- and high ranges, delivering a full, textured sound.”