Subaru

Avonturen om te beleven, bescherming van het gezin en een voertuig om lange tijd van te houden, dat is het leven in Subaru-stijl.

 • DE SOUNDTRACK
 • Automodellen
 • Functies
 • Technologieën
 • Beoordelingen

De Soundtrack
Voor Een Subaru-leven

MAATWERK
Elk detail van het audiosysteem van Harman Kardon is precies afgestemd op het interieur van elk model Subaru.

DYNAMISCH EN UITGEBALANCEERD
Tot 12 high-performance luidsprekers* staan garant voor nauwkeurige dynamiek en een uitstekende geluidsbalans.

DYNAMISCH EN UITGEBALANCEERD
Tot 12 high-performance luidsprekers* staan garant voor nauwkeurige dynamiek en een uitstekende geluidsbalans.

AUTHENTIEK EN ZONDER CONCESSIES
Instrumenten en vocalen worden gereproduceerd met een indrukwekkend detailniveau en de hoogste mate van precisie. Het resultaat is een ongeëvenaard luistergenot, zo sfeervol en getrouw als bij een live optreden.

Automodellen

Forester

Bekroond geluid voor de bekroonde
“4x4 van het jaar”

Subaru Forester

De nieuwe Subaru Forester is sportiever, ruimer en comfortabeler dan ooit tevoren. De auto is gebouwd met de geruststellende kwaliteit, betrouwbaarheid en prestaties waar Subaru-rijders al meer dan vijfenvijftig jaar van genieten. De Subaru Forester, die nu in zijn vierde generatie is, is door het tijdschrift 4x4 Magazine uitgeroepen tot "4x4 van het jaar 2014". Net als voor het volledige assortiment, koos Subaru voor Harman Kardon als leverancier van het geluidssysteem voor de Forester. Meteen vanaf het begin van het ontwikkelingsproces worden technici van Harman Kardon betrokken bij het creëren van een unieke geluidservaring voor Forester-rijders met een perfecte geluidsdistributie voor luisteraars in elke stoel.

HIGHLIGHTS

 • 8 Luidsprekers
 • 440 Watt Versterkt vermogen
 • DSP Technologie

Systeemoverzicht

1 1 1 1 2 2 3 3 4
14 ×80mm luidspreker voor het middenbereik
22 ×6 x 9 inch woofer
32 ×160mm midwoofer
41 ×8-kanaals 440 watt DSP-versterker
Legacy

A FLAGSHIP WITH LEGENDARY
SUBARU TECHNOLOGY

Subaru Legacy

Subaru’s flagship sedan is for people who love the legendary Subaru ruggedness and reliability, but prefer the more luxurious sedan surroundings. As the only sedan in its class offered with permanent all-wheel-drive, the Subaru Legacy stands out. The engine soundtrack is second to none, perhaps only to the soundtrack that the Harman Kardon sound system provides for every occupant in the car.

HIGHLIGHTS

 • 12 Luidsprekers
 • 576 Watt Versterkt vermogen
 • GreenEdge Technologie

System overview

1 2 2 3 3 4 4 5
11 ×80mm high-efficiency wide dispersion midrange speaker
22 ×80mm midrange speaker with 16mm tweeter unity extended bandwith speaker
32 ×7 x 10 inch high-efficiency midwoofer, and 7 x 10 inch subwoofer
42 ×170mm Coaxial high-efficiency midwoofer with 25mm tweeter
51 ×8-channel high-efficiency GreenEdge amplifier
Outback

THE SOUND OF A LEGENDARY NAME

Subaru Outback

The Outback is Subaru’s quintessential go-anywhere and do-anything car. Aimed at people with very active lifestyles, at families and individuals with a variety of hauling needs, this legendary all-wheel-drive off-road vehicle has been the hallmark of the Subaru lineup for years, and one of the best-selling all-wheel-drive vehicle´s in the United States.

HIGHLIGHTS

 • 12 Luidsprekers
 • 576 Watt Versterkt vermogen
 • GreenEdge Technologie

Systeemoverzicht

1 2 2 3 3 4 4 5
11 ×80mm high-efficiency wide dispersion midrange speaker
22 ×80mm midrange speaker with 16mm tweeter unity extended bandwith speaker
32 ×7 x 10 inch high-efficiency midwoofer, and 7 x 10 inch subwoofer
42 ×170mm Coaxial high-efficiency midwoofer with 25mm tweeter
51 ×8-channel high-efficiency GreenEdge amplifier
 • Subaru en Harman Kardon
  Genieten Van Het Leven, Genieten Van Muziek

  Met symmetrische vierwielaandrijving en verstelbare laadruimte maakt Subaru avonturen mogelijk, wat de dag of bestemming ook is. Voertuigen van Subaru staan erom bekend dat zij betrouwbaar zijn en lang meegaan. Zo zeer zelfs dat sommige eigenaren denken dat zij voor altijd meegaan. Voor de herinneringen geldt dit zeker.

 • Subaru en Harman Kardon
  Genieten Van Het Leven, Genieten Van Muziek

  De liefde voor muziek en het perfecte geluid zijn belangrijke onderdelen van deze avonturen, ongeacht of u met uw Subaru door de hoofdstraat of door de woestijn rijdt. Subaru's hebben een stevige bouw en dit geldt ook voor geluidssystemen van Harman Kardon. Onder alle omstandigheden leveren zij een perfect, rondborstig geluid aan alle inzittenden. Krachtige bastonen, heldere, duidelijke hoge tonen en een driedimensionaal geluid waardoor het lijkt of u midden in de uitvoering zit.

 • Subaru en Harman Kardon
  Genieten Van Het Leven, Genieten Van Muziek

  Bij het creëren van een superieure geluidskwaliteit in een auto is nauw samenwerking tussen de fabrikant van het voertuig en het audiosysteem vereist, plus superieure componenten, exact afgestemd op de specifieke dimensies en unieke akoestische karakteristieken van het interieur van het voertuig. Daarom wendde Subaru® zich tot Harman Kardon® voor het ontwikkelen van topklasse geluidssystemen voor de Forester, Outback en Legacy.

VOORDELEN Harman Kardon®-SYSTEEM

Bij Harman Kardon® geloven wij oprecht in muziekweergave van topkwaliteit. Muziek moet altijd zijn eigen karakter en aard behouden. Muziek moet een volle en rijke emotionele ervaring bieden aan de luisteraar. Dit uitgangspunt gebruiken wij om te bepalen welke technologie we zullen gebruiken.Voor Harman Kardon heeft technologie maar één enkel doel: het allerbeste uit muziek te halen!

 • GreenEdge™

  GreenEdge stelt u in staat te genieten van het geluid van efficiëntie. Harman Kardon® GreenEdge-systemen paren nieuw, milieuvriendelijk ontwerp aan dramatische energiebesparingen, zonder concessies te doen aan de topprestaties waar producten van Harman Kardon bekend om staan. De systemen maken gebruik van unieke versterker- en luidsprekertechnologieën, die tot aanzienlijke verbeteringen van de efficiëntie van componenten en systemen leiden. GreenEdge-versterkers leveren een efficiëntie die tot 55 procent hoger ligt dan bij traditionele versterkers, waarbij in veel gevallen een netto efficiëntie van meer dan 90 procent wordt bereikt.

 • HARMAN Clari-Fi™ is een revolutionaire technologie die gecomprimeerde muziek weer tot leven wekt. Clari-Fi analyseert digitale audiobestanden in realtime en corrigeert golfvormdeficiënties op basis van de bestaande audio-informatie. Het schaalt de hoeveelheid van de behandeling op basis van de kwaliteit van het individuele bronsignaal dat veel van wat verloren is gegaan in de compressiemodus weer ‘opnieuw opbouwt’. Het is gemakkelijk en handig omdat het zowel thuis, onderweg als in de auto werkt – met Clari-Fi klinkt het gewoon zo veel beter. Eenmaal toegepast, werkt Clari-Fi automatisch en hoeft niet te worden geconfigureerd of te worden aangepast.

REVIEWS IN SUBARU

 • 2015 WRX STI

  “...further enhancing driving comfort, the STI Limited package comes with a Harman Kardon stereo system, so you can crank up Wagner’s “Ride of the Valkyries” as you mercilessly descend on your prey.”

 • 2015 WRX STI

  “Audio is taken to a new level with the introduction of an entertainment system that powers through harman kardon® speakers, subwoofer and amplifier...”

 • 2014 Forrester

  “The Forester Touring comes standard with an eight-speaker Harman Kardon audio system…the stereo produced nicely detailed music, with easily discernible instrumentation...”