Win een subliem weekend met culinair genot, kunst & muziek in Berlijn

Win een subliem weekend met culinair genot, kunst & muziek in Berlijn
Symfonie voor de zintuigen
Cuisine Paco Péréz
Muziek Andra Day
Kunst Martin Butler
Doe mee

Win een exclusieve reis

20 september 2019

Harman Kardon Suites is een uniek zinnenprikkelend evenement in het Berlijnse boetiekhotel Das Stue. Win tickets en beleef deze ervaring samen met ons. Uw reis en accommodatie zijn voor onze rekening.

Vul uw gegevens in om mee te doen

Uw Suites-ervaring

Muziek

Intieme livemuziek van Andra Day

Kunst & Design

Een meeslepende reis vol verwonderingen, ontworpen door podiumregisseur Martin Butler

Cuisine

Seizoensspecialiteiten van Michelinsterrenkok Paco Pérez

Ontdek Das Stue

Boetiekhotel Das Stue in de voormalige Deense ambassade vormt het decor voor ons evenement. Het hotel telt 78 kamers en heeft een Michelinsterrenrestaurant, een Spa en meerdere luxueuze suites.

'Das Stue' betekent 'woonkamer' in het Deens - een meer dan toepasselijke naam voor deze oase. Huiselijk en gezellig, luxueus en exclusief, een plek om verliefd op te worden.

De locatie is perfect. Het hotel in het weelderig groene park Tiergarten ligt dicht bij winkels, kunst en de beste uitgaansgelegenheden van Oost- en West-Berlijn. En het is het hele weekend van ons.

Maak kennis met de curator

ANDRA DAY

Singer-songwriter Andra Day komt uit San Diego, Californië. Haar debuutalbum Cheers to the Fall uit 2015 bereikte plaats 48 in de Amerikaanse hitlijst Billboard 200. Het album werd genomineerd als Beste R&B-album voor de Grammy Awards van 2016, terwijl de grootste hit 'Rise Up' een nominatie voor Beste R&B-uitvoering opleverde.

Maak kennis met de curator

PACO PÉREZ

Paco Pérez haalt zijn inspiratie uit zijn thuisland Catalonië. De Michelinsterrenkok combineert zeevruchten met seizoensingrediënten. In Cinco, het restaurant van Das Stue, worden zijn avant-gardecreaties begeleid door meer dan 700 wijnen met beschermde oorsprongsbenaming.

Pérez leerde het vak zij aan zij met eigenzinnige culinaire iconen als Michel Guèrard en Ferran Adría. Zijn proeverijmenu's met kleine gerechten blenden onverwachte aroma's, smaken en texturen. Een feest voor de zintuigen.

Win een subliem weekend met culinair genot, kunst & muziek in Berlijn
Symfonie voor de zintuigen
Doe mee Win een subliem weekend met culinair genot, kunst & muziek in Berlijn