Harman Kardon Suites

#harmankardonsuites2022

 PRESENTS

ART OF SOUND

Ontdek een nieuwe wereld waarin kunst en geluid samenkomen. Begin vandaag je reis naar digitaal kunstenaarschap en vertoon je kunst in de Digital Art Gallery van het Montreux Jazz Festival.

In deze wedstrijd waar kunst en geluid samenkomen, nodigen we digitale kunstenaars uit om een uniek digitaal kunstwerk te maken, geïnspireerd op Lang Langs vertolking van de klassieke pianosonate nr. 3 in B Minor, OP.58:1. Allegro maestoso (klik op het pictogram om te downloaden).

10 finalisten, gekozen door het publiek, krijgen de kans om van hun kunstwerken een NFT te maken, waardoor digitale kunstenaars hun reis in de nieuwe digitale dimensie kunnen ontwikkelen en verkennen. Alle NFT's zullen te zien zijn in de Harman Kardon Suites Art Gallery op het Montreux Jazz Festival in 2022. Wereldberoemde juryleden zullen één kunstwerk kronen tot de hoofdprijswinnaar van het jaar.

- TIMELINE -

MAY 05

5 mei - 1 juni
Digitale kunst inzendingen.

JUN 01

1 juni - 14 juni
Openbare stemming voor digitale kunst

JUN 14

14 juni - 4 juli
10 finalisten bereiden zich voor op de Digital Art Exhibition.

JUL 01

1 juli - 16 juli
Digital Art Exhibition in de Harman Kardon Suites Art Gallery op het Montreux Jazz Festival; de jury maakt de winnaar van de hoofdprijs bekend.

Geluid dat uitnodigt om meer te ontdekken

Ontdek hoe digitale artiesten van vandaag de muziek van Lang Lang interpreteren in hun kunstwerken.

HARMAN KARDON SUITES 2022

Begin vandaag nog met je reis naar digitaal kunstenaarschap. Meld je hieronder aan en dien je digitale kunstinterpretatie in voor Harman Kardon Suites 2022. Er is slechts één inzending per artiest toegestaan.

Stap 1: Upload je statische digitale illustraties op je Instagram-feed

Stap 2: Leg in de beschrijving van je Instagram-bericht kort uit hoe de muziek van Lang Lang je kunstwerk heeft geïnspireerd

Stap 3: Voeg de hashtag #harmankardonsuites2022 toe en zorg ervoor dat je profiel openbaar is zodat we je kunstwerk kunnen zien

De jury

We verwelkomen ons gewaardeerde jurypanel, waaronder de internationaal befaamde pianist Lang Lang, de legendarische platenproducent Quincy Jones en Harman International CMO Ralph Santana.

Ons jurypanel zal samenkomen om de relatie tussen kunst en geluid te onderzoeken en de digitale kunstenaar van morgen te onthullen in de Art of Sound-beweging van Harman Kardon Suites.

Lang Lang
Internationaal befaamde pianist

Quincy Jones
Platenproducent, zanger, songwriter

Ralph Santana
CMO, Harman Kardon

GRAND PRIZE

Top 10 digitale artiesten, gekozen door het publiek en de jury:

  • Vliegtickets en all-inclusive accommodatie in het 5-sterren Palace
  • Entreekaarten voor het Montreux Jazz Festival van 4 tot 6 juli 2022
  • Exclusieve toegang tot ervaringen van Harman Kardon Suites
  • Digitale kunstwerken worden tentoongesteld in de Harman Kardon Suites Art Gallery tijdens het Montreux Jazz Festival
  • Digitaal kunstwerk wordt omgezet in een NFT en namens artiesten geveild tijdens het Montreux Jazz Festival
  • Exclusieve functie als finalist van de Art of Sound 2022-competitie met details op de website en verschillende sociale-mediaplatforms van Harman Kardon

ART OF SOUND

De Harman Kardon Suites Digital Art Gallery op het Montreux Jazz Festival is een ruimte waar kunst en geluid van gisteren en morgen samenkomen. Harman Kardon Suites is een onvergetelijke ervaring die gasten van het Montreux Jazz Festival verwelkomt. Elk onderdeel van je verblijf is voorzien van superieur geluid - of het nu gaat om het ophalen van de luchthaven naar je accommodatie, diners of stoelen op de eerste rij bij once-in-a-lifetime optredens.

“Muziek is onderdeel van kunst en kunst is onderdeel van muziek”
- Lang Lang, 2022


Superieur geluid van Harman Kardon nodigt je uit om meer te ontdekken en schoonheid toe te voegen aan elk moment. Het is geluid dat met je evolueert, dat de manier waarop je de wereld ziet verandert. Bij Harman Kardon Suites: Art of Sound nodigen we je uit om de diepe verbinding tussen beeldende kunst en muziek te ontdekken