Volkswagen
 

Volkswagen en Harman Kardon

Owning my moment

 • DE SAMENWERKING
 • Volkswagen Golf
 • TECHNOLOGIEËN
 • ONTWERP
 • DE SAMENWERKING

  DE SAMENWERKING

  Jouw reis, door jou bepaald. Jij hebt deze momenten gecreëerd en beleefd. Ze zijn van jou. Volkswagen en Harman Kardon zijn daar ook op afgestemd en werken samen om de unieke belevenis van jouw reis op elk vlak intenser te maken. We maken gebruik van geavanceerde technologie, iconische ontwerpen en tientallen jaren aan ervaring. Zodat we je de simpele vrijheid geven om jezelf te kunnen zijn. Op jouw voorwaarden.

Volkswagen GOLF

Volkswagen <em>Golf</em>

KENMERKEN

 • Wattage
  480-watt versterker
 • Speakers
  10 hoogwaardige luidsprekers
 • Highlights
  160 mm subwoofer in een 10.5I gesloten subwooferbehuizing

MEER DAN ZOMAAR EEN GELUIDSSYSTEEM

Het Harman Kardon premium geluidssysteem in de nieuwe Volkswagen Golf is meer dan zomaar een geluidssysteem: het is een unieke combinatie die een plek creëert waar je je thuis voelt. Het brengt de schoonheid van geluid tot leven. En verbindt zich met jouw ware zelf.

Lees meer over de nieuwe Golf op volkswagen.nl

SYSTEEMARCHITECTUUR

System Overview 1 2 3 2 4 5 6
1 1 x 80 mm center luidspreker (dashboard)
2 4 x 25 mm tweeters (A-lijsten & achterdeuren)
3 2 x 168 mm dual voice-coil woofers (voordeuren)
4 2 x 168 mm single voice-coil woofers (achterdeuren)
5 1 x 160 mm subwoofer in een gesloten behuizing van 10.5 l (achter de achterbank)
6 12-kanaals ethernet versterker met een output van 480 watt

Ontdek de geavanceerde technologie

Fraunhofer Sonamic Panorama en de additionele center luidspreker transformeren het geluidssysteem in een audio-ervaring die alle rijkheid, emotie en intensiteit tot leven brengt. Het is meer dan gewoon luisteren naar muziek. Je wordt er onderdeel van.

Individuele geluidsinstellingen voor Volkswagen

Schakel over op het ritme van je ziel en ga waar je naartoe wilt gaan met een keuze aan geluidsinstellingen: PURE, CHILL OUT, LIVE en ENERGY. Elk van de vier instellingen legt de nadruk op een ander aspect. Dit stelt je in staat om van het systeem een persoonlijke luisterervaring te maken en de weg naar jezelf en jouw moment terug te vinden.

ONTWERP

Authentiek, schitterend en functioneel design dat SIMPLE / ALIVE / ICONIC is. De onderscheidende luidsprekerschermen worden geaccentueerd door een gatenpatroon van 60° met een knipoog naar de iconische schuine streep in het logo van Harman Kardon. Ze zijn vervaardigd uit ultradun hoogwaardig staal van 0.5 mm om optimale akoestische prestaties mogelijk te maken.